Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tenorul Nagy Norbert va susține un concert la Carei
Centrul Cultural Carei  - Marti, 4 Octombrie 2016

Sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 19.00 la Sala Teatrului municipal din Carei va avea loc concertul extraordinar al tenorului Nagy Norber, intitulat „Amor & Passion”, care va cuprinde opere moderne, muzică pop și canțonete.     

Prețul unui bilet: 25 lei. Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Carei.

Informații la telefon: 0261.865.006.     

Evenimentul este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei și al Centrului Cultural al Municipiului Carei.

Prima apariţie în faţa publicului careian după cea colindat jumătate din lumea-ntreagă, concertând prin operele din Italia, Germania, Franţa şi Dubai şi participând la numeroase festivaluri de operă din străinătate, acum, tenorul sătmărean Nagy Norbert își va etala talentul, concertând la data de 22 octombrie, într-o sâmbătă seară, în fața publicului careian.

Fostul elev al renumitului tenor Andrea Bocelliva cânta pe scena teatrului local recent renovat, începând cu ora 19:00.

Dar la ce se poate aştepta publicul careian? Tânărul Nagy Norbert a declarat următoarele:„Cel mai important lucru când mă pregătesc pentru un concert este să-i pot oferi publicului un eveniment memorabil prin intermediul interpretărilor mele. Voi cânta operete moderne, pentrugusturile secolului XXI, dar şi canzonete. Desigur,voi cânta şi melodii care se regăsesc pe primul meu album. La concert se vor auzi melodii de pe albumul La Voce Delle Emozioni, şi nu numai. Publicul se va putea delecta şi cu muzică uşoară, de genul muzical pop, în speranţa că selecţia mea va fi pe gusturile participanţilor”.

De provenienţă din Satu Mare, dar cu reşedinţa în Italia, tânărul artist s-a născut la data de 20 martie1987. Şi-a urmat studiile la Liceul de Arte „Aurel Pop”, unde a învăţat printre altele să cânte la pian şi chitară. Pe parcursul studiilor, şi-a descoperit adevărata vocaţie artistică,şi anume că numai în canto îşi poate trăi cu adevărat pasiuneapentru muzică şi îşi poate cu adevărat dezvolta personalitatea.

La începutul studiilor muzicale locale a fost îndrumat de prof. Socolan Ramona, iar ulterior de prof. Mordan Terezia. După Bacalaureat a fost admis pe loc de cinste la Academia de Muzică„Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Primasa apariţie într-o operetă a fost în anul 2010, în operaRigoletto. În urma absolvirii facultăţii, artistul a avut posibilitatea de a pleca la studii în oraşul italian La Spezia,unde şi-a aprofundat studiile masterale la Conservatorul „Giacomo Puccini”. 

Tags: concert  tenor  nagy norbert  carei  
1424 vizite
Distribuie pe