Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Beauty Days ajunge la a IV-a ediție
Eva Czikai  - Joi, 27 Octombrie 2016

Primăria municipiului Satu Mare în colaborare cu Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Salon Expressive invită profesioniștii din domeniu să ia parte la cea de-a IV-a ediție a evenimentului Beauty Days Satu Mare 2016.

Scopul principal al evenimentului este ridicarea nivelului de cunoștințe în domeniul estetic, facilitând întâlniri între profesioniștii din Nord-Vestul țării și specialiști recunoscuți la nivel național și internațional.

Organizatorii își doresc ca anual în fiecare lună noiembrie, Satu Mare să devină centru de seminarii, unde se prezintă produse și tehnici noi, se lansează colecții și se prezintă tendințele anului următor în domeniile: coafură, frizerie, machiaj, cosmetică, manichiură, pedichiură. Astfel toți cei care doresc să evolueze pe plan profesional au ocazia de a se informa din mai multe surse într-un singur loc.

SEMINARII ȘI WORKSHOP 16-10 Noiembrie

Ca și noutate, pe lângă cele 3 zile de seminarii pe scenă, anul acesta participanții la eveniment vor avea parte și la workshop-uri. În perioada 16-20 Noiembrie vor fi prezente în clădirea Casei Meșteșugarilor, 15 echipe, din care: 8 echipe de coafură, 1 de frizerie, 3 de machiaj, 1 de cosmetică, 1 de manichiură, 1 de pedichiură. Din cele 15 echipe care vor susține seminarii și workshop-uri în cadru evenimentului, 4 sunt din străinătate.

INTRUMENTS - Eveniment Caritabil cu public în 19 Noiembrie, ora 20,00

Împreună cu Asociația Intercoiffure România se organizează o seară caritabilă cu scopul de a strânge donații pentru achiziționarea de ustensile de mână, pentru copii cu stare socială defavorizată, care învață meserie în școlile sprijinite de Asociația Intercoiffure România. Artiști sătmăreni își vor expune lucrările și își vor prezenta proiectele, susținând astfel strângerea de fonduri.

YIN YANG TOUR 2016, 20 Noiembrie – Asteptam informatiile

bodyART School România și deepWORK România prezintă cele mai noi tipuri de antrenamente holistice (dedicate trupului, minții și sufletului) funcționale în industria fitnessului.

Presenterii din România ale celor două școli, împreună cu cei doi Mastertraineri din Ungaria, Lencses Rita și Borsodi Balazs îi așteaptă la mișcare, în două săli diferite, pe toți cei care cunosc cele două concepte și și pe acele persoane care vor să experimenteze un altfel de fitness. Pe lângă diversele tipuri de ore de bodyART și deepWORK participanții se vor putea distra la o oră de Dance aerobic cu Balazs și la o ora de Stretching cu Rita. Iar în pauză, standul de Costume aerobic așteaptă pe toată lumea cu cele mai noi modele de haine pentru mișcare.

Istoria clădirii

Una dintre caracteristicele (forțele) economiei sătmărene încă din perioada premodernă era existența numeroaselor asociații meșteșugărești. Reprezentând o forță financiară considerabilă la nivel de ansamblu, asociațiile meșteșugărești locale în anul 1911 au inițiat construirea unui sediu, edificiu, destinat să găzduiască următoarele: magazine, ateliere, cafenea, restaurant, sală de concerte, sală de cinematograf Urania și sală de lectură.

Lucrarea a fost încredințată arhitectului budapestan Toaso Pal, din monografia orașului cunoscându-se și data exactă a serbării de recepție a lucrării la data de 1912, 8 decembrie. Aici se organizau evenimente culturale sau de divertisment, astfel clădirea era punctul de atracție maximă, în viața mondenă a orașului. Ca și evenimente marcante ale clădirii enumerăm cele două concerte susținute de Bartok și de Enescu.

Cinematograful a continuat să funcționeze și în perioada comunistă sub denumirea de cinematograf Popular. În anul 2013 s-a început execuția proiectului de restaurare, consolidare și refuncționalizare a clădirii, inițiată de către Primăria orașului Satu Mare, Beauty Days Satu Mare 2016 fiind evenimentul cu care clădirea se redeschide publicului larg.


Tags: beauty days  edtia iv  satu mare  
813 vizite
Distribuie pe