Locale Altele
Joi, 1 Decembrie 2022
Joi, 1 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala aniversară Loga Dance School la 9 ani de la înființare
Loga Dance School  - Duminica, 20 Noiembrie 2016

La Casa de Cultura a Sindicatelor a avut loc vineri GALA Loga Dance School. Scoala de dans a aniversat 9 ani de la infiintare. Au participat aproximativ 100 de sportivi pe scena, copii si adulti de la grupele de intermediari, performanta si concurs.

Grupele s-au pregatit cu mai multe dansuri de formatie, iar Antrenorii Vekony Viktor & Loga Hajnalka au impresionat publicul cu show-uri Standard si Latino.

In acesti 9 ani, peste 3.000 de satmareni au trecut pragul scolii de dans. In 2015 sportivii de la Loga Dance School au participat la 16 concursuri, obtinând 93 de medalii – 18 de aur, 20 de argint si 19 de bronz, 36 de medalii obtinand locurile 4,5 si 6 in finala.

Tinta fixata pe anul 2016 a fost sa atingem 100 de medalii, din care, cu un numar cat mai mare pe podium. Scopul a fost atins, chiar depasit, in acest an mai avem 5 competitii la care vom participa, pana azi 109 medalii am obtinut in anul 2016, mai mult de jumatate situandu-ne pe podium: 20 de medalii de aur, 22 de argint si 19 de bronz, iar 48 de medalii obtinand locurile 4,5,6 si 7 in finala.

Începând de luni ne pregatim intens pentru Campania Caritabila care a ajuns la a 10-a editie și va fi organizată marti, 20 Decembrie 2016.

In acest an vom aduna fonduri pentru copiii care sufera de leucemie. Prin Fundatia Hans Linder ne-am interesat direct de la copii care este cea mai mare dorinta a lor, iar ei, prin sinceritatea lor pura, au inceput sa ne povesteasca si s-au inspirat din desenele animate.

In functie de suma de bani colectata, vom trimite un numar cat mai mare de copii cu leucemie sa-l intalneasca personal pe MICKEY MOUSE in DISNEYLAND. Speram sa nu fie aceasta ultima lor dorinta realizata, dar totodata stim ca acest vis implinit se va intipari in sufletele lor pentru tot restul vietii.

Tags: gala  aniversara  loga  dance  
1274 vizite
Distribuie pe