Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Standul orașului Negrești-Oaș are cel mai mare succes la Târgul de Turism de la Varșovia
Primăria Negrești-Oaș  - Joi, 24 Noiembrie 2016

Sute de polonezi și turiști din alte țări ale Europei au vizitat standul orașului Negrești-Oaș amenajat la Târgul Internațional de Turism din Varşovia.
La invitația Excelenței Sale Ovidiu Dranga, ambasadorul României la Varșovia, orașul Negrești-Oaș este în acest an partener oficial al Tour&Travel Warsaw.
”Standul pe care îl avem în aceste zile la târgul de turism din Varşovia, la care suntem partener oficial, se bucură de un mare succes. Sute de cetățeni polonezi și turiști din alte țări au vizitat standul orașului nostru și au rămas impresionați de podoabele tradiționale oșenești și de preparatele noastre, inclusiv de pălincă! Multe ore din prima zi a târgului, standul nostru a fost cel mai vizitat, ceea ce ne onorează” - a declarat primarul Aurelia Fedorca.
În cadrul standului României, alături de Autoritatea Națională pentru Turism, orașul Negrești-Oaș pune la dispoziția vizitatorilor materiale de promovare turistică a Țării Oașului, a județului Satu Mare și a zonelor învecinate. De asemenea, sunt demonstrații de olărit, ateliere meșteșugărești, expoziție gastronomică și momente folclorice oșenești.

Meşteşugarii și artiștii din orașul Negrești-Oaș participanți la această manifestare expozițională sunt: Floare Finta - meșteșugar și Tezaur Uman Viu, Floare Hotca - meșteșugar și Luminător al satului, Ana Mare - meșteșugar și Luminător al satului, familia de olari Istvanfi, Dorina Mercea - meșteșugar și antreprenor, Maria Tripon - țâpuritoare, ceterașii Vasile Solomon și Nelu Varga, Ionuț Silaghi - dansator.

Tags: stand  negresti  targ  turism  varsovia  
1121 vizite
Distribuie pe