Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Careiul va continua să promoveze țările din UE și în acest an
Centrul Cultural Carei  - Luni, 9 Ianuarie 2017

Proiectul privind promovarea țărilor din Uniunea Europeană continuă la Carei și în 2017. Astfel, dacă în anii trecuți, în ziua în care un stat membru al Uniunii Europene își sărbătorește ziua națională, au fost prezentate publicului careian personalități sau clădiri reprezentative ale țării respective, în acest an vor fi promovate stațiuni turistice.

Careienii, vor avea ocazia să cunoască principalele atracții turistice din Europa, într-un colaj de 10 imagini, expuse în aer liber în centrul municipiului la fiecare aniversare a zilei naționale a unui stat membru.

Prima țară aniversată în 2017 va fi Lituania, în data de 16 februarie.

Tot în anul 2017, va continua și proiectul ”Europa la ea acasă”, care are ca scop cunoașterea personalităților marcante din țările membre ale Uniunii Europene, aleea principală a Parcului Dendrologic urmând să fie numită începând cu luna mai a acestui acest an ”Aleea Actorilor”.

Acest proiect este realizat cu sprijinul unor ambasade ale țărilor membre ale Uniunii Europene în România și a prezentat publicului careian în 2013 poeți, în 2014 fotbaliști, în 2015 muzicieni și în 2016 pictori reprezentativi.

Tags: promovare tari ue  aleea actorilor  carei  
705 vizite
Distribuie pe