Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
„Brâncuși Day“, la prima ediție
Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” Satu Mare  - Vineri, 17 Februarie 2017

În contextul unei sărbători de interes național, dorim să celebrăm și să ne amintim împreună cu voi de viața și arta lui Constantin Brâncuși.

În cadrul evenimentului se va povesti despre cine a fost și cum a reușit marele artist să împrospăteze limbajul și viziunea plastică în sculptura contemporană, ajungând  reprezentant de seamă al artei moderne. 

Într-un cadru intim, pe ritmuri de drâmbă și percuție, cu bucurie vom împărtăși povești, amintiri și idei care ne leagă de Brâncuși și de opera sa îmbrăcată în culori naționale.

Seara va deschide de asemenea și o expoziție de sculptură cu aceeași temă, putând fi vizitată până in data de 27. 02. 2017.

Vă așteptăm să ne vedem cât mai creativi și cu zâmbetul pe buze, luni seara, în data de 20. 02. 2017, ora 19:00, în District 15 ( strada Ștefan cel Mare, nr.1 5, Satu Mare ).  Intrarea este liberă.

"Arta ar trebui să fie numai bucurie!... De aceea, nu există "artişti", ci numai oameni care simt nevoia să lucreze, întru bucurie! Să cânte, asemenea păsărilor!" - Constantin Brâncuși

Programul serii: 
19:00 - Prezentare si dialog susținut de Révész Csaba
19:30 - Expoziție de sculptură a artiștilor Alexandru Ciobotariu, Radu Ciobanu, Felix Deac,
Edy Herceg. 
20:00 - Concert acustic "Summa Vibra"

Evenimentul este organizat de Nomanid Productions, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" , Alexandru Ciobotariu și este promovat și susținut de catre District 15.

Tags: brancusi day  prima editie  district 15  
862 vizite
Distribuie pe