Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spectacol studio în comemorarea victimelor dictaturii comuniste
Trupa Harag Gyorgy  - Joi, 23 Februarie 2017

Trupa Harag György comemorează victimele dictaturii comuniste pe data de 25 februarie, începând cu ora 18.00 cu recitalul Júlia de Visky András în regia lui Nagy Regina.

Evoluează Rappert-Vencz Stella. Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, respectiv sâmbătă între orele 10.00 și 13.00.

Júlia – convorbire despre iubire, prezintă soarta tragică a familiei autorului. Tatăl acestuia, preot reformat, format în Ungaria, fuge după cel de-al doilea război mondial, împreună cu tânăra sa soție, din Ungaria în Ardeal pentru a sluji credincioșii.

În urma epurării ideologice din 1956 este condamnat la 22 de ani de închisoare de către dictatura comunistă din românia. La scurt timp după acesta, soția sa, Júlia și cei șapte copii sunt deportați la Delta Dunării. Femeia nu știe dacă soțul ei mai trăiește sau nu, în chiar și în aceste momente grele, ea dă dovadă de dragoste și fidelitate.Rămâne fidelă lui Dumnezeu, soțului și felul ei de a fi maghiar.

 

Tags: spectacol  trupa harag gyorgy  
1318 vizite
Distribuie pe