Locale Altele
Sambata, 1 Aprilie 2023
Sam, 1 Apr 2023
Teatrul de Păpuși Brighella pregătește o nouă premieră
Trupa Harag Gyorgy  - Joi, 2 Martie 2017

Pe data de 3 martie începând cu ora 9.30, respectiv 11.00, Teatrul de Păpuși Brighella în sala studio Ács Alajos a Teatrului de Nord Satu Mare, spectacolul intitulat „Întâmplări despre castron și lingură”, în regia lui Schneider Jankó.

Evoluează: Nagy Tamás, Nagy Anikó, Bandura Emese și Bandura Tibor, păpuși Bartal Kiss Rita, versiunea scenică Nagy Viktória Éva, muzica Czapp Ferenc, regizor tehnic și sufleur Liegner Zsolt.

Bessenyei Gedő István, directorul artistic al Trupei Harag György a subliniat faptul că premiera de vineri va marca un punct important al stagiunii teatrului de păpuși căci spectacolul este semnat de unul dintre cei mai importanți regizori de teatru de păpuși.

Regizorul, fonator și lider al trupei de teatru de păpuși Hepp Trupp și membru al Teatrului de păpuși Vojtina din Debrețin a menționat că își dorește demult să monteze acest spectacol și se simte onorat că a primit această șansă. „Îmi plac mult întâmplările ale căror conflicte pot fi soluționate de logica frapantă a copiilor.”

Nu este vorba despre un castron și  o lingură obișnuită, ele sunt niște obiecte speciale. Asta însă aflăm doar când lingura adecvată începe să se învârte în castron. În acel moment castronul se umple cu cea mai gustoasă supă pe care am gustat-o vreodată. Niciodată nu se va goli, toată lumea se poate ospăta. 

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, respectiv sâmbătă între orele 10.00 și 13.00.

 

Tags: teatru de papusi  brighella  premiera  
868 vizite
Distribuie pe