Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Doctorul Fülöp György și-a lansat cartea de poezii la Carei
Centrul Cultural Carei  - Luni, 13 Martie 2017

Sâmbătă,11 martie 2017, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc lansarea cărții de poezie „A tenger ablakai” (Ferestrele Mării ) de Fülöp György.     


Manifestarea s-a desfășurat sub forma unui dialog între autor, Fülöp György, invitatul acestuia, BalázsImre József, poet, critic literar și conferențiar, dr. în cadrul Departamentului de literatură maghiară al Facultății de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și publicul prezent în eleganta sală a castelului din Carei.     


Fülöp György, originar din Carei, de profesie medic a răspuns întrebărilor puse de interlocutorul acestuia, a vorbit despre tematica poeziilor, despre sursele de inspirație, precum și despre diversele probleme pe care le observă în societatea actuală.      


La finalul evenimentului cei prezenți au primit o carte cu dedicație din partea autorului și au putut participa la o degustare de vinurialese din Ungaria, astfel discuțiile au continuat și după lansarea oficială, lângă un pahar de vin.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

    

Tags: carte de poezii  lansare  fulop gyorgy  
801 vizite
Distribuie pe