Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un careian a câștigat concursul foto „10 ani de UE: Transilvania de Nord before & after”
Florin Răchitan  - Marti, 9 Mai 2017

În cadrul unei expoziții vernisate în cazinoul din Parcul Central al municipiului Cluj-Napoca, careianul Dragoș Georgescu a fost anunțat marți, de Ziua Europei, câștigătorul concursului „10 ani de UE: Transilvania de Nord before & after”.

Competiția organizată de Centrul de Informare Transilvania de Nord al Institutului European din România s-a adresat fotografilor amatori și profesioniști din județele regiunii noastre, adică Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj.

Temele principale ale instantaneelor surprinse de fotografi în județele lor le-au constituit schimbările vizibile în regiunea noastră în deceniul care a trecut de la aderarea României la Uniunea Europeană.

Dragoș Georgescu a trimis trei imagini surprinse în interiorul și în preajma Castelului Karolyi din Carei, zonă reabilitată în ultimii ani în mare parte datorită fondurile obținute prin proiecte europene, iar concursul l-a câștigat cu fotografia de mai jos reprezentând un peisaj nocturn al zonei de promenadă din centrul municipiului Carei.

Premiul câștigat de artistul fotograf careian este o expoziție itinerantă cu creațiile sale prin România și Bulgaria, cu toate cheltuielile asigurate de Institutul European. 

Tags: concurs  foto  europa  dragos georgescu  
1624 vizite
Distribuie pe