Locale Altele
Duminica, 16 Mai 2021
Dum, 16 Mai 2021
Rareş Jucan a lansat “Butterflies”
Rareş Jucan  - Luni, 21 August 2017

#memories este un proiect pentru mediul online prin care interpretul pop Rareș Jucan dorește să aducă în atenția publicului, într-o nouă formă de prezentare, melodii – în majoritatea lor originale ca și compoziție și producție.

Piesele se adresează în special oamenilor care simt o rezonanță cu stilul pop în direcția Billboard (unul dintre cele mai semnificative topuri muzicale americane), dar categoric nu numai.

“<<Butterflies>> este un cântec pe care l-am scris și produs eu însumi și prin care vreau să reamintesc oamenilor că poartă în ei o esență divină. Într-o lume în care competiția este din ce în ce mai acerbă și a fi uman este un aspect considerat nu de puține ori o slăbiciune, cred că oamenii au nevoie mai mult ca oricând de un astfel de mesaj. Îmi doresc ca această melodie să scoată din amorțire sufletele tensionate și să topească orice urmă de gheață din inimi. Indiferent dacă înțelegi limba engleză sau nu, cu siguranță poți înțelege armoniile care transmit atât de multă vibrație pozitivă.” – Rareș Jucan

Piesa beneficiază și de un videoclip realizat cu o migală deosebită de către artistul Bogdan Rostaș - care curând va împlini 19 ani - și poate fi găsit pe YouTube sau pe pagina de Facebook Rares Jucan.

Tags: butterflies  piesa  rares jucan  


514 vizite
Distribuie pe