Locale Altele
Sambata, 29 Ianuarie 2022
Sam, 29 Ian 2022
Christmas Dance Show ediția a III-a, un spectacol deosebit
Veronica Hodas  - Luni, 11 Decembrie 2017

Open Wings a oferit duminică un spectacol deosebit la Christmas Dance Show ediția a III-a care s-a desfășurat într-o atmosferă deosebită la Restaurantul Veneția.


Dansatori de diferite vârste și nivele, pergătiți de coregrafii Kajtar Adam , Major Vivien și Kajtar Beatrix, au susținut momente de street dance și breakdance.


Cele 350 de persoane care au participat la eveniment și-au delectat privirea și s-au distrat alături de marea familie Open Wings din care fac parte: Black&White-Angels, Black&White Squad; Black&White Cute Angels; Black&White Vibez; Black&White Lil"Angels; Black&White Breaking Crew; Black&White Fresh Black&White Magic și 4 grupe de cursanți Street Dance.


„Munca noastră din acest sezon a fost prezentată într-un singur eveniment. Atmosfera a fost deosebită. Felicităm copiii pentru că au fost superbi. Suntem mândrii de voi. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți și în special celor care ne susțin în ceea ce facem. Fără voi, dragi părinți care vă lăsați copii minunați pe mâinile noastre. Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați și promitem să facem totul din ce în ce mai bine.”, marea familie Open Wings.


Membrii Open Wings aduc mulţumiri speciale partenerilor Beny Trans; Restaurant Palace; Dr, Stomatolog Laura Bota, Imobiliare Bri, Salon de Frumusete Brianna Princess; Dragos Events. Betty Makeup & Cosmetics.

Tags: open wings  spectacol  craciun  editia iii  
1432 vizite
Distribuie pe