Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Workshop de orientare școlară și profesională destinat elevilor
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Marti, 16 Ianuarie 2018

Biblioteca Judeţeană Satu Mare în colaborare cu psiholog, trainer & life-coach Daniel Moiş organizează începând de miercuri, 17 ianuarie 2018, cu începere de la ora 1300, în Sala multimedia, un workshop de orientare școlară și profesională destinat elevilor de liceu, cu prioritate din clasele a XI-a, care doresc să identifice unele aspecte de care depinde alegerea carierei profesionale.

Întâlnirile au periodicitate lunară, în intervalul ianuarie–mai, iar datele stabilite sunt: 17 ianuarie, 21 februarie, 21 martie, 25 aprilie și 23 mai.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Judeţene Satu Mare sau la numărul de telefon 0261711199, interior 114, Secția de împrumut pentru adulți, persoană de contact Violeta Tarţa.

„Fiind concepută ca o activitate interactivă, elevii vor avea posibilitratea să adreseze întrebări, menite să-i ajute să-și descopere propria vocație, și să aibă o imagine de ansamblu asupra modului în care își pot valorifica la maximum potențialul pe piața muncii. Astfel că decizia privind orientarea școlară va fi mai clară, mai orientată spre descoperirea propriilor aptitudini și pasiuni. Prin analizarea unor abilități și afinități propii, deciziile vor fi luate mai ușor, și în cunoștință de cauză. Se va diminua astfel teama de necunoscut prin informare și dialog constructiv.”, a declarat psihologul Daniel Moiș.

Daniel Moiș este consilier de dezvoltare personală, trainer și life-coach licențiat în psihologie, format în consiliere psihologică pe terapii scurte, orientate pe resurse și soluții. Din dorința de a veni în sprijinul semenilor săi, a decis să își ofere serviciile pro bono, oragizând în parteneriat cu biblioteca sătmăreană diverse activități care vizează orientarea școlară, profesională sau grupuri de dezvoltare personală. Conducerea și colectivul Bibliotecii Județene Satu Mare, în asentimentul celor care vor beneficia de aceste facilități, îi adresează sincere mulțumiri.

Tags: workshop  biblioteca  elevi  
1313 vizite
Distribuie pe