Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Trupa de teatru M.E.E.M prezintă spectacolul „Pisica Verde” la Teatrul Municipal Carei
Centrul Cultural Carei  - Vineri, 26 Ianuarie 2018

Trupa de teatru M.E.E.M.din cadrul cercului de teatru amator în limba română de la Centrul Cultural al Municipiului Carei vă invită vineri, 2 februarie 2018, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei, la o nouă reprezentație a spectacolului de teatru „Pisica Verde”, de Elise Wilk.

Spectacolul surprinde povestea a șase liceeni care, într-o seară de sâmbătă, în timp ce se distrează într-un club dintr-un oraș de provincie, ajung să fie martorii unei întâmplări ce îi va marca pentru totdeauna. Vă invităm și pe dumneavoastră să deslușiți alături de noimisterul „pisicii verzi”,care ne bântuie pe mulți dintre noi, cu saufără voia noastră.

Distribuția: Diana Zaharie, Raul Ludescher, Casilda Matioca, Adrian Sabău, AlexandraCrăciun, Adrian Ștefănuți. Coordonator: Adrian Ștefănuți.

Spectacolula avut premiera în luna mai a anului trecut și, la câteva zile după, a obținut o serie de premii la prima ediție a Festivalului de teatru pentru liceeni „Actori pentru o zi”, desfășurat în localitatea Tinca, județul Bihor. Față de premieră, trupa M.E.E.M. vine, de această dată, cu două modificări în distribuție.

Intrarea la evenimenteste liberă. Spectacolul se va desfășura cu publicul pe scenă.Numărul de locuri este limitat, din acest motiv îi rugăm pe toți cei interesați să-și rezerve telefonic locul. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0261.865.006. Vă mulțumim pentruînțelegere.

Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 15 ani!

 

Tags: spectacol  teatru  meet  carei  
4265 vizite
Distribuie pe