Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Municipiul Carei, promovat la Târgul de Turism al României
Centrul Cultural Carei  - Vineri, 23 Februarie 2018

Ediția din acest an a Târgului de Turism al României, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului, a fost deschisă în noile spații expoziționale ale Romexpo, pavilioanele B1 și B2.

La eveniment au participat Mihai Daraban - președintele Camerei de Comerț și Industrie României, ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif,  Sorin Chiriță - City Manager la Primăria Municipiului București și președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Nicolae Demetriade.

Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. La ediția din acest an sunt prezenți 291 de expozanți, dintre care 88 străini și 203 români.

Municipiul Carei a fost reprezentat de Centrul de Promovare a Turismului Cultural, fiind promovate Castelul Karolyi, obiectivele de patrimoniu, monumentele, bisericile, spațiile de cazare, restaurantele, evenimentele culturale, dar și obiectivele turistice din vecinătatea Careiului. La expoziție a fost prezentată și noua broșură de promovare, care s-a bucurat de aprecierea specialiștilor și vizitatorilor.

Tags: targ  turism  carei  
1136 vizite
Distribuie pe