Locale Altele
Joi, 5 August 2021
Joi, 5 Aug 2021
Spectacol jucat de adolescenți, în premieră la Teatrul de Nord
Teatrul de Nord Satu Mare  - Marti, 24 Aprilie 2018

Sâmbătă 28 aprilie 2018, la ora 19.00 în Sala Studio de pe strada Horea, are loc premiera spectacolului ”Avioane de hârtie” de Elise Wilk, regizat de actrița Carmen Frățilă și jucat de elevi de la Colegiile ”Mihai Eminescu” și ”Ioan Slavici”.

Secția română se bucură de implicarea și prezența permanentă, la toate evenimentele Teatrului de Nord, a tinerilor din grupul de voluntari, și pasionați de teatru și talentați, format în timpul festivalului din toamna trecută și de atunci în continuă creștere. Distribuția spectacolului a fost aleasă de Carmen Frățilă în urma unui casting cu voluntarii.

”Avioane de hârtie” e un spectacol pentru tineri și părinți deopotrivă. Un spectacol în care se dovedește că și dacă vremurile s-au schimbat, trecerea de la copilărie la maturitate se face la fel: cu angoase, cu frici, cu vise neîmplinite, cu dragoste împărtășită sau nu, dar mai ales cu o dorință nebună de a avea umărul mamei sau al tatălui ca sprijin în această transformare. Și, din păcate, de multe ori, acest sprijin e plecat într-o altă familie sau la muncă în alte țări. S-ar putea să fiți surprinși unde se poate ajunge din această cauză... (Carmen Frățilă)

Preț bilet: 18 lei, 10 lei (elevi, studenți, pensionari)

Informații, bilete, rezervări:

Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6

Telefon: 0261712106; e-mail: agenție.teatruldenord@gmail.com

www.teatruldenord.ro

AVIOANE DE HÂRTIE de Elise Wilk

Regia: Carmen Frățilă

Scenografia: Cristian Gătina

Distribuția:

Lena - Andy Varga

Miki - Darius Popa

Bobo - Darius Vîlcu

Alex - Narcis Blideran

Laura - Cynthia Faur

Andra - Jennifer Cristina Mesaros

 

 

Tags: spectacol  adolescenti  premiera  teatru de nord  
844 vizite
Distribuie pe