Locale Altele
Miercuri, 12 Mai 2021
Mie, 12 Mai 2021
Aventuri pentru întreaga familie în „Regatul regelui Hapciu”
Trupa Harag Gyorgy  - Miercuri, 9 Mai 2018

Pe data de 12 mai continua seria spectacolelor cu intrare pe bilete a Teatrului de Păpuși Brighella.

Începând cu ora 11, toți cei interesați pot viziona la Casa Meșteșugarilor spectacolul Regatul regelui Hapciu în regia lui Nagy Regina.

A fost odată, acolo unde a fost, dar a fost: un rege care a strănutat foarte mult. De  fiecare dată când a strănutat a avut pretenția ca întreg regatul să îi ureze deodată sănătate. Nu, nu, nu e chiar așa! Povestea noastră nu începe tocmai aici, ci cu mult înainte de acest eveniment! Să o luăm, deci, de la capăt!

A fost odată, acolo unde a fost, dar a fost: trei nebuni fără rege. Trei nebuni fără rege. Poate un rege fără nebun. Un rege care s-a temut de răceală. Ei, asta așa a fost. Îi era atât de frică, încât i-a aruncat în temniță pe toți cei care au îndrăznit să strănute. Răceala însă nu face diferență între regi și oameni de rând, iar într-o bună dimineață de iarnă, l-a ajuns din urmă și pe regele nostru. În tot regatul răsuna HAPCIU și SĂNĂTATE REGE. A fost compus chiar și un cântec pe această tem., Toată lumea se strofoca să inventeze ceva cu care să îl vindece pe rege. Toată lumea, mai puțin un tânăr păstor. A început o cruntă întrecere între încăpățânatul rege și mult mai încăpățânatul păstor. Au întâmpinat cele trei probe, mână de prințesă, jumătate de împărăție și multe batiste. Sfârșitul ce poate fi altceva: firește că a câștigat… răceala! Hapciu! De ce? Hapciu! Veți afla dacă veniți să vedeți povestea noastră!

Distribuția: Bandura Tibor, Nagy Anikó și Nagy Tamás, colaborator muzical: Fehér Róbert, regizor tehnic și sufleur Liegner Zsolt.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani.

Bilete pentru spectacolul caritabil se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu.

 

Tags: teatru  papusi  brighella  
512 vizite
Distribuie pe