Locale Altele
Joi, 28 Septembrie 2023
Joi, 28 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Artiștii din cadrul Asociației „Provinciart” și-au expus creațiile la Castelul Karolyi
Castelul Karolyi  - Luni, 6 August 2018

Sâmbătă, 4 august 2018, de la ora 14, în sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției anuale de arte vizuale a artiștilor din cadrul Asociației „Provinciart”.

Au expus artiștii: Gui Demeter, Lázin Csaba, Lendvay Zoltán, Fastus József, Virginia Pișcorean, Smaranda Nemethi, cât și invitata acestora, Dorothea Fleiss.


Evenimentul a debutat cu un moment muzical susținut de Larisa Latiș, după care a luat cuvântul primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, care a mulțumit artiștilor pentru ceea ce fac atât pentru artă în general, cât și pentru viața culturală a acestui oraș.

Expoziția a fost deschisă de către Bogdan Georgescu, care a vorbit despre membrii asociației, ca fiind persoane deosebite, adevărate repere artistice și morale în societatea careiană, mulțumind fiecărui expozant în parte pentru lucrările expuse și pentru ”curajul de a-și urma pasiunea”.

Apoi a luat cuvântul dl. Sróth Ödön, care a analizat lucrările fieărui artist în parte, punând accentul pe evoluția activității asociației și membrilor acestei în cei 17 ani de activitate.

Manifestarea s-a încheiat cu un alt moment muzical, susținut de solista Koch Vanessza, acompaniată la chitară de prof. Szűcs József.

Expoziția va putea fi vizitată până la data de 18 august 2018.Evenimentul se desfășoară în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului CAREIFEST și este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei și Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

 

Tags: expozitie  artisti  provinciart  asociatie  
928 vizite
Distribuie pe