Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
Seară specială cu concert de jazz simfonic la Negrești
Florin Răchitan  - Duminica, 9 Septembrie 2018

Șirul de manifestări cuprinse în Festivalul ”Zestrea Oașului” s-a încheiat sâmbătă seara cu un moment pe măsura calității evenimentelor culturale ce s-au desfășurat în cursul acestui an la Negrești-Oaș.

Sute de oșeni și invitații lor, printre care s-au numărat ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, și vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Radu Roca, au umplut sala de evenimente Dallas pentru a asista la un excepțional concert de jazz simfonic al Orchestrei Române de Tineret, având-o ca solistă pe cea mai în vogă artistă româncă a acestui gen muzical la nivel internațional, Elena Mîndru.

Publicul, neobișnuit cu asemenea concerte, a rezonat rapid cu ceea ce se întâmpla pe scenă, iar la final a aplaudat în picioare și  a cerut biss-uri după biss-uri, motivându-i pe organizatorii de la Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș să repete asemenea experiențe în viitor.

Evenimentul de sâmbătă a fost organizat în cadrul seriei de concerte Symphonic Jazz in Transylvania, dedicate Centenarului Marii Uniri.

”Mulțumiri speciale negreșteanului Dan Variu, membru al Orchestrei Române de Tineret, grație căruia am aflat de acest proiect unic și care a încheiat cu fluierul său fermecat o seară excepțională” – a declarat primărița Aurelia Fedorca.

Tags: concert  jazz  simfonic  negresti-oas  elena mindru  
1175 vizite
Distribuie pe