Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Teatrul de Nord Satu Mare și-a actualizat pagina web
Teatrul de Nord Satu Mare  - Miercuri, 19 Septembrie 2018

Secția română a Teatrului de Nord a început stagiunea 2018 - 2019, în care se aniversează 50 de ani de teatru românesc profesionist la Satu Mare, cu proiecte inedite: Laboratorul de teatru cu regizorii ruși, o experiență nouă și intensă pentru toată trupa; ”Rețeta perfecțiunii...” de Andrea Gavriliu, primul spectacol de teatru-fizic realizat la Satu Mare în ultimii ani; concursul de dramaturgie Focus Drama: Ro - proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național - în plină desfășurare. O nouă ediție a Festivalului Internațional Multicultural de Teatru TRANZIT FESzT începe săptămâna viitoare.

Informații complete despre toate evenimentele, spectacolele și proiectele secției române sunt frumos organizate, ușor de văzut și înțeles pe pagina web a Teatrului de Nord: www.teatruldenord.ro.

Nou aranjată, pagina are conținutul structurat într-o formă dinamică, prietenoasă și simplu de accesat, iar din această săptămână funcționează și aplicația pe Google Play, pentru telefoanele mobile și tabletele cu sistem android.

Vă invităm să ne urmăriți pe www.teatruldenord.ro !

💻Pe site-ul Teatrului de Nord avem toate informațiile actualizate, despre tot ce facem și puteți vedea. Dacă nu găsiți ceva și doriți să ne întrebați, vă răspundem la e-mailuri, mesaje, telefon.

➡️www.teatruldenord.ro
site creat de Altersoft: https://altersoft.shopia.ro/

➡️Informații despre bilete:
AGENȚIA TEATRALĂ, str. Horea nr. 6
0261712106 / agentie.teatruldenord@gmail.com

➡️Bilete online: www.biletmaster.ro

➡️teatruldenord@gmail.com
➡️https://www.facebook.com/teatrul.denord/

 

Tags: actualizare  pagina web  teatru de nord  
968 vizite
Distribuie pe