Locale Altele
Miercuri, 23 Iunie 2021
Mie, 23 Iun 2021
O nouă reprezentație „Burundanga” în sala studio
Trupa Harag Gyorgy  - Marti, 4 Decembrie 2018

Joi, 6 decembrie, începând cu ora 19.00, va avea loc o nouă reprezentație spectacolului Burundanga, în regia lui Csábi Anna. Spectacolul este o coproducție a Trupei Harag György cu Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara.

Două studente, un informatician, un basc, o sarcină neașteptată, un unchi – mare capitalist – dat uitării, niște sos de anșoa stricat și o organizație teroristă internațională.

Piesele dramaturgului și traducătorului catalan contemporan Jordi Galceran se petrec în timp real, într-un singur loc, dețin un umor copleșitor, timp ce – aproape pe neobservate – oferă subiecte despre societatea actuală, pentru dezbatere. Cea mai cunoscută piesă a lui, „Metoda Grönholm”, a fost prezentată pe mai multe scene din țară, atât în limba maghiară, cât și în limba română.

Distribuția: Csata Zsolt, Keresztes Ágnes, Lőrincz Rita, Orbán Zsolt și Rappert-Vencz Gábor.

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, sâmbătă între orele 10.00 și 13.00, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu.

522 vizite
Distribuie pe