Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trupa Harag György sărbătorește Revelionul cu o comedie
Trupa Harag Gyorgy  - Vineri, 7 Decembrie 2018

Trupa Harag György își ia rămas bun de la anul 2018 cu opereta „Hippolyt, lacheul, o adevărată capodoperă a genului cu multe situații comice de neuitat și melodii cunoscute și fredonate de mulți dintre iubitorii speciei.

Vagonetarul Schneider Mátyás se îmbogățește peste noapte. Viața lui este însă perturbată de majordomul angajat de soția sa, pe motiv că majordomii sunt la modă. În același timp, mama vrea să o mărite pe Terka, fiica lui Schneider, cu domnul Makács, descendentul unei familii recunoscute, însă nu se gândește la faptul că inima fiicei ei este furată de un tânăr nobil falit care lucrează sub acoperire la firma familială. Încărcăturile își ating punctul culminant în momentul în care își face apariția dansatoarea Mimi.

Distribuție: Gaál Gyula, Nagy Orbán, Moldován Blanka, Bogár Barbara, Bodea Tibor, Diószegi Attila, Péter Attila Zsolt, Gál Ágnes, Keresztes Ágnes și Orbán Zsolt. Regia artistică: Bessenyei Gedő István și Bordás Attila.

Bilete pentru reprezentațiile din data de 29, 30, respectiv 31 decembrie se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, sâmbătă între orele 10.00 și 13.00. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu.

Tags: comedie  spectacol  revelion  harag gyorgy  
1063 vizite
Distribuie pe