Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Două superconcerte caritabile de Crăciun ale tenorului sătmărean Nagy Norbert, cu invitații săi
Florin Răchitan  - Marti, 11 Decembrie 2018

Este deja o tradiție ca tenorul sătmărean Nagy Norbert, care se bucură de o carieră remarcabilă în străinătate, să organizeze în fiecare an, în așteptarea Crăciunului, un concert caritabil în orașul său natal, la care își invită și prietenii artiști de renume internațional.

Așa se va întâmpla și în acest an și, având în vedere că biletele pentru concertul anunțat pentru sâmbătă, 15 decembrie ora 20.00, la Teatrul de Nord, s-au epuizat deja, artistul le va face o surpriză sătmărenilor cu încă un concert, în aceeași zi și în același loc, dar de la ora 17.

Astfel, cei care nu au reușit să-și cumpere bilete pentru concertul de seară, vor avea ocazia să-i audă și mai devreme pe Nagy Norbert și prietenii săi: Eleonora și Marco Podesta, Carla Mordan și Nagy Blanka. Ei vor interpreta arii cunoscute din opere celebre, dar și melodii specifice sărbătorilor ce se apropie.

Scopul caritabil al concertului organizat de Clubul Rotary este achiziționarea unui dizpozitiv de tip Holter ECG pentru sprijinirea sătmărenilor care suferă de tulburări de ritm cardiac - pacienți ai Sectiei de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgențe Satu Mare.

Astfel, contravaloarea tuturor biletelor de câte 50 de lei va fi donată pentru achiziționarea acestui aparat, iar fiecare bilet cumpărat va participa la o tombolă în urma căreia spectatorii vor putea câștiga picturi valoroase din colecția MarkArt Gallery.
Tags: concert  craciun  nagy norbert  
998 vizite
Distribuie pe