Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trupa Harag György a participat la festivalul Mafeszt
Poliția Satu Mare  - Marti, 29 Ianuarie 2019

Asociația Teatrelor Maghiare, MASZÍN a organizat în perioada  22-26 ianuarie cea de-a doua ediție a festivalului MAFESZT, găzduit în acest an de Teatrul Szigligeti din Oradea.

Față de prima ediție, Asociației Teatrelor Maghiare din Ardeal s-a alăturat și Teatrul Csíki Játékszín care a fost prezent în programul ediției din acest an.

În cadrul festivalului, Trupa Harag György a evoluat cu trei spectacole: pe data de 25 ianuarie cu spectacolul Cincisprezece încercări despre teatru, un spectacol cu Hatházi András, în regia lui Tom Dugdale, respectiv cu spectacolul lectură Paravarieté, iar a doua zi, pe data de 26 ianuarie cu spectacolul Burundanga realizat în colaborare cu Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara.

Pe durata festivalului au fost organizate workshop-uri atât pentru personalul artistic, cât și pentru cel tehnic. Atelierul destinat artiștilor a fost coordonat de regizorul sârb Kokan Mladenović.

Pe tema protecției muncii și tehnologiei de scenă, invitații workshop-ului au fost Szűcsborús János, Böröcz Sándor, maestru lumini, Márfai Tibor și Sós Márton, maeștri sunetiști.

Pe durata festivalului a avut loc întrunirea președinției MASZIN care, printre alte subiecte abordate, a stabilit și următoarea locație a festivalului.

 

 

Tags: festival  mafeszt  trupa harag gyorgy  
806 vizite
Distribuie pe