Locale Altele
Sambata, 12 Iunie 2021
Sam, 12 Iun 2021
Premieră la Sala Studio a Teatrului de Nord: GOD IS A DJ de Falk Richter
Teatrul de Nord Satu Mare  - Luni, 4 Martie 2019

Secția română a Teatrului de Nord prezintă, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00, în Sala Studio de pe strada Horea premiera spectacolului GOD IS A DJ de Falk Richter. Distribuția: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață, Cătălin Mareș.

Regia și muzica: Andrei Raicu. Traducerea și adaptarea: Iulia Rîpan. Mișcarea scenică: Bogdan Olarson. Video design: Dimitris Palade. Costume: Cristina Milea. Muzică live: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață.

”Spectacolul God is a DJ este un soi de radiografie a unei vieți de cuplu expuse permanent – în fond totul se rezumă la o poveste de dragoste – și prezentate brut, prin prisma memoriilor personale. Personajele aleg să facă din viața lor o lucrare de artă. Mi se pare foarte potrivit că cei doi aleg să trăiască într-o galerie de artă – un spațiu public, spațiu de expunere. Paul Klee spune că “arta nu reproduce vizibilul: mai degrabă produce vizibilul”. Ei doi aleg să facă din viața lor artă tocmai pentru că în acest fel reușesc să scoată la iveală probleme pe care le avem zilnic dar nu mai avem timp să reflectăm asupra lor.” (Andrei Raicu).

Spectacolul nu este inclus în abonamente.

Săectacolul se joacă și duminică 10 martie 2019, ora 19.00, Sala Studio - spectacol în afara abonamentelor.

Preț bilet: 18 lei
Informații și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106, e-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com
Bilete online:
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002865/God-is-a-DJ
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002866/God-is-a-DJ

Tags: premiera  god is a dj  teatru de nord  
596 vizite
Distribuie pe