Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Miercuri seara continuă seria spectacolelor programului „O dramă pe lună”
Trupa Harag György  - Miercuri, 13 Martie 2019

Pe data de 13 martie, ora 19.00, în bufetul Teatrului de Nord va avea loc o nouă reprezentație din seria programului „O dramă pe lună”.

Programul lansat de Trupa Harag György în colaborare cu Universitatea de Arte din Târgu Mureș și revista Látó aduce, în această lună, publicului sătmărean o dramă a lui Martin McDonagh în interpretarea actorilor Bándi Johanna, László Zita și Varga Sándor.

Scriitorul Katurian este luat în primire de poliția unei, așa numite, dictaturi totalitare, deoarece este bănuit cum că ar scrie povestiri decadente provocând astfel moartea mai multor copii. Miza este mult mai mare decât simpla supraviețuire fizică. Transformând limbajul violenței în lirică, drama celebrului dramaturg Martin McDonagh, laureat al premiului Olivier, vorbește despre puterea cuvântului, responsabilitatea artei, despre păcat și pocăință.

Regizorul spectacolului este, și de data aceasta, un tânăr regizor, Tasnádi-Sáhy Péter, absolvent al Universității de Arte din Târgu Mureș, specializarea regie, profesor coordonator Bocsárdi László.

Intrarea la spectacol este liberă.

447 vizite
Distribuie pe