Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Carte unică în România pentru proprietarii de câini
Florin Răchitan  - Joi, 30 Iulie 2009

Cunoscutul chinolog sătmărean Iosif Roman şi-a lansat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, prima carte despre relaţia dintre câini şi stăpânii lor, o temă ce nu a mai fost abordată în literatura de specialitate din România.

 

Volumul „Câinele care mi se potriveşte” este produsul deceniilor de experienţă pe care le are autorul în activităţile în care sunt implicaţi câini de companie şi este un ghid util pentru toţi cei care doresc să-şi cumpere un câine.

 

Cunoscut pentru performanţele pe care le obţine în dresajul canin, dar şi pentru activităţile umanitare pe care le desfăşoară cu ajutorul câinilor utilitari, Iosif Roman a scris cartea cu intenţia de a veni în ajutorul noilor proprietari de câini, pentru a „netezi” relaţia dintre aceştia şi câinii pe care, în condiţii ideale, ar trebui să-i accepte ca membri de familie.

 

Volumul se găseşte în librării, în magazinele cu produse pentru animale şi în cabinetele medicale veterinare din Satu Mare, dar poate fi comandat şi online, la preţul de 18 RON + taxe poştale, de la adresa www.dogforlife.ro

Tags: carte  caine  potrivit  
1499 vizite
Distribuie pe