Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Eroilor va fi sărbătorită joi la Carei
Centrul Cultural Carei  - Luni, 3 Iunie 2019

Direcția de Cultură a Municipiului Carei organizează joi, 6 iunie 2019, începând cu ora 12.00, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Municipiul Carei, un moment solemn dedicat Zilei Eroilor.

Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, este celebrată în fiecare an, de Ziua Înălțării Domnului, în memoria celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

În cadrul manifestării va fi intonat Imnul Național al României, va avea loc un Parastas în memoria Eroilor Neamului și vor fi depuse coroane de flori. Evenimentul se va încheia cu un scurt moment artistic susținut elevei clasei a III-a de la Liceul Teoretic Carei, învățătoare Moisa Adela, solist Pop Valer George, Corul Asociației Unirea 2009 Carei și Adrian Șefănuți.

După manifestarea de la Monumentul Ostașului Român, la care sunt invitați toți careienii, vor fi depuse coroane de flori la mormintele eroilor din Cimitirul Mestereszi și la bustul lui Avram Iancu.

Tags: ziua eroilor  carei  
1209 vizite
Distribuie pe