Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Spectacolul „Prințesa de cartier”, două reprezentații în luna octombrie, la Sala Studio
Teatrul de Nord Satu Mare  - Luni, 30 Septembrie 2019

Teatrul de Nord, Trupa Mihai Raicu vă invită la spectacolul „Prințesa de cartier” de Andrei Ivanov, traducerea Raluca Rădulescu, regia artistică Nikita Betehtin.

Două reprezentații sunt programate în această lună, în Sala Studio: duminică 6 octombrie și marți 15 octombrie, de la orele 19.00.  Din distribuție fac parte actorii: Raluca Mara, Andrei Stan, Ciprian Vultur, Dana Moisuc, Sorin Oros, Tibor Székely, Alexandra Odoroagă, Cristian But.

Spectacolul Trupei Mihai Raicu participă la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara București, și se va juca vineri 18 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Rapsodia (Lipscani 53), în secțiunea competitivă Criza feminității (condiția femeii de-a lungul timpului). Juriul va fi format din cinci personalități teatrale din România: Emil Boroghină, Oltița Cîntec, Claudiu Groza, Irina Ionescu, Doina Modola.

Spectacolul „Prințesa de cartier”, schițat în Laboratorul teatral din 2018 condus de regizorul Oleg Loevski, a avut premiera stagiunea trecută, în Sala Studio. Ideea piesei „Prințesa de cartier” a apărut în 2013, dar scrierea ei a început în cadrul „Laboratorului de Dramaturgie” organizat în 2016 de Centrul Național de Dramaturgie din Belarus. Piesa a fost finalizată în februarie 2017, când a fost selectată pe lista-scurtă a Festivalului de Dramaturgie Tânără Liubimovka, a fost premiată la trei concursuri de dramaturgie: Personajeși Inițieri și Superlative, fiind apoi nominalizată la categoria „Cea mai bună piesă a anului” la Premiile „Masca de Aur”, ediția 2018. În decurs de un an piesa a fost montată în peste 10 teatre diferite din Belarus și Rusia.

PRINȚESA DE CARTIER de Andrei Ivanov

Regia: Nikita Betehtin

Traducerea: Raluca Rădulescu

Scenografia: Cristian Gătina 

Distribuția: 

Tanka - Raluca Mara

Serioja - Andrei Stan

Kostea - Ciprian Vultur

Larisa, mama lui Serioja - Dana Moisuc

Egor, tatăl Tankăi - Sorin Oros
Slavik - Tibor Székely
Veronicika - Alexandra Odoroagă
Renat - Cristian But

Trailer: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=52PcaWhqin8

Site: http://teatruldenord.ro/spectacol/731/PRIN%C8%9AESA-DE-CARTIER

Durata spectacolului: 1h, 50 min.

Vârsta recomandată: 14 +

Preț bilet: 20 lei

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106

Bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41003113/Printesa-de-cartier

1276 vizite
Distribuie pe