Locale Altele
Miercuri, 23 Iunie 2021
Mie, 23 Iun 2021
Despre mai multe feluri de iubire, în weekend, la Sala Studio a Teatrului de Nord
Teatrul de Nord Satu Mare  - Marti, 29 Octombrie 2019

Trupa „Mihai Raicu” a Teatrului de Nord vă invită la sfârșitul săptămânii, de la orele 19.00, în Sala Studio de pe strada Horea, la două din cele mai sensibile și provocatoare proiecte realizate anul acesta, destinate în special publicului tânăr, dar nu numai.

Vineri 1 noiembrie se joacă DIN ROMÂNIA, CU DRAGOSTE de Carmen Dominte, regia Carmen Frățilă. Distribuția: Adrian Ilie, Andy Varga, Darius Popa - elevi din grupul de Voluntari ai Trupei „Mihai Raicu” și Crina Andriucă.

”Din România, cu dragoste” e un fel de... mai multe feluri de iubire. E despre cum ne dorim să fim fericiți, dincolo de euforia unui moment, despre cum încercăm să ne ascundem de noi înșine și despre cum, uneori, chiar reușim! Și toate astea văzute prin ochii unor copii. (Carmen Frățilă)

Duminică 3 noiembrie este programat spectacolul GOD IS A DJ de Falk Richter. Distribuția: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață, Cătălin Mareș. Regia și muzica: Andrei Raicu. Traducerea și adaptarea: Iulia Rîpan. Mișcarea scenică: Bogdan Olarson. Video design: Dimitris Palade. Costume: Cristina Milea. Muzică live: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață. Spectacol ales în abonamente.

God is a DJ este un soi de radiografie a unei vieți de cuplu expuse permanent – în fond totul se rezumă la o poveste de dragoste – și prezentate brut, prin prisma memoriilor personale. Personajele aleg să facă din viața lor o lucrare de artă. Ei doi aleg să facă din viața lor artă tocmai pentru că în acest fel reușesc să scoată la iveală probleme pe care le avem zilnic dar nu mai avem timp să reflectăm asupra lor.” (Andrei Raicu)

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6; telefon: 0261712106.

DIN ROMÂNIA, CU DRAGOSTE de Carmen Dominte

Regia: Carmen Frățilă

Scenografia: Cristian Gătina

Distribuția:

Micul Prinț - Adrian Ilie

Bucle de Aur - Andy Varga

Oreste - Darius Popa

Mama - Crina Andriucă

Durata spectacolului: 1h. Preț bilet: 20 lei

GOD IS A DJ de Falk Richter


Cu Andrei Gîjulete, Roxana Fânață și Cătălin Mareș

Regia și muzica: Andrei Raicu

Traducerea și adaptarea: Iulia Rîpan

Mișcarea scenică: Bogdan Olarson

Video design: Dimitris Palade

Costume: Cristina Milea

Muzică live: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață

Durata spectacolului: 2h

Preț bilet: 20 lei

 

1166 vizite
Distribuie pe