Locale Altele
Joi, 24 Iunie 2021
Joi, 24 Iun 2021
Spectacolul „Prințesa de cartier” se joacă duminică la Sala Studio
Teatrul de Nord Satu Mare  - Joi, 21 Noiembrie 2019

Teatrul de Nord, Trupa Mihai Raicu vă invită la spectacolul „Prințesa de cartier” de Andrei Ivanov, traducerea Raluca Rădulescu, regia artistică Nikita Betehtin, duminică 24 noiembrie 2019, de la ora 19.00, în Sala Studio.


Din distribuție fac parte actorii: Raluca Mara, Andrei Stan, Ciprian Vultur, Dana Moisuc, Sorin Oros, Tibor Székely, Alexandra Odoroagă, Cristian But.

„Tema inocenţei terfelite este veche în literatura rusă, iar povestea lui Serghei şi a Taniei pare să descindă direct din Dostoievski şi Cehov. El, profesor de filosofie lefter şi sătul de viaţa lui cenuşie, ea, o fată de cartier conştientă de farmecele ei şi sătulă de viaţa cenuşie. La el e o mamă părăsită, la ea, un tată paralizat. Ajung împreună într-un mod aproape faustic, în rolul lui Mefisto fiind Slavik, un amic dubios de-al lui Serghei, care pariază un MacBook pe virginitatea fetei. Cuplul îşi dezvăluie repede slăbiciunile şi secretele murdare, iar profesorul abia aşteaptă să scape de fata devenită vampă posesivă.” (Vasile Andreica)

Ideea piesei „Prințesa de cartier” a apărut în 2013, dar scrierea ei a început în cadrul „Laboratorului de Dramaturgie” organizat în 2016 de Centrul Național de Dramaturgie din Belarus. Piesa a fost finalizată în februarie 2017, când a fost selectată pe lista scurtă a Festivalului de Dramaturgie Tânără Liubimovka, a fost premiată la trei concursuri de dramaturgie și nominalizată la categoria „Cea mai bună piesă a anului” la Premiile „Masca de Aur”, ediția 2018. În decurs de un an piesa a fost montată în peste 10 teatre diferite din Belarus și Rusia.

Spectacolul Trupei „Mihai Raicu” a participat în această toamnă la Festivalul Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara București.

 PRINȚESA DE CARTIER de Andrei Ivanov

Regia: Nikita Betehtin

Traducerea: Raluca Rădulescu

Scenografia: Cristian Gătina 

Distribuția: 

Tanka - Raluca Mara

Serioja - Andrei Stan

Kostea - Ciprian Vultur

Larisa, mama lui Serioja - Dana Moisuc

Egor, tatăl Tankăi - Sorin Oros
Slavik - Tibor Székely
Veronicika - Alexandra Odoroagă
Renat - Cristian But 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=52PcaWhqin8

Site: http://teatruldenord.ro/spectacol/731/PRIN%C8%9AESA-DE-CARTIER

Durata spectacolului: 1h, 50 min.

Vârsta recomandată: 14 +

Preț bilet: 20 lei

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106

Bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/Production/410932/Printesa-de-cartier

1279 vizite
Distribuie pe