Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Seară excepțională cu Florin Piersic la Ardud
Centrul Cultural Ardud  - Duminica, 22 Mai 2022

“Ursitoarele au avut grijă de mine. Mi-au lăsat în leagăn dragul de viaţă şi bucuria de a trăi, iar timpul nu-mi poate atinge zâmbetul, nici de pe chip, nici din suflet, în timp ce tristeţea sosită în scurte escale în vizite de lucru, îşi ia repede tălpăşiţa, plictisită de lipsa colaborării mele”— Florin Piersic.

Orașul Ardud a fost gazda privilegiată a maestrului Florin Piersic, care a urcat pe scena Casei de Cultură “Dr. Augustin Mircea” în aplauzele a peste 400 de suflete deschise, venite cu drag pentru a-l întâlni.

Spectacolul de la Ardud a fost excepțional, emoționant și a redat cu sensibilitate și nostalgie, în note calde și familiare, “dragul de viață și bucuria de a trăi” ale inegalabilului Florin Piersic.

De pe scena casei de cultură, în fața unei săli arhipline, maestru Florin Piersic și-a exprimat dorința de a reveni la Ardud și bucuria că a ales să accepte invitația convingătoare a Casei de Cultură “Dr. Augustin Mircea” în detrimentul altor invitații din țară și străinătate.

Ba mai mult, îndrăgitul Piersic a cerut primarului Ovidiu Duma, ca pe lângă diploma de excelență și placheta orașului, la următoarea vizită să-i acorde și titlul de cetățean de onoare al orașului Ardud, orașul din România de care s-a declarat iremediabil îndrăgostit și unde se va întoarce tot mai des.

Ardudul a câștigat inima celui mai iubit dintre români, lucru care certifică faptul că deși este un oraș mic, are o inimă mare!

804 vizite
Distribuie pe