Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Filarmonica ”Dinu Lipatti” începe o nouă stagiune. Prima surpriză plăcută: seară de tango interbelic românesc, cu Analia Selis
Filarmonica ”Dinu Lipatti”  - Miercuri, 14 Septembrie 2022

În cadrul unei conferințe de presă, managerul Kovács Emőke și directorul adjunct Claudiu Pitic au prezentat programul variat, colorat și pe gustul tuturor al stagiunii 2022 – 2023 a Filarmonicii ”Dinu Lipatti”.

Melomanii sătmăreni sunt așteptați într-o sală renovată, cu îmbunătățiri pentru confortul lor, iar primul spectacol de mare clasă va fi o seară de tango interbelic românesc cu vedeta româno-argentiniană Analia Selis, în 15 septembrie.

Stagiunea aceasta abordăm diferite genuri muzicale de la concerte simfonice și camerale la concerte vocal-simfonice, muzică de film, seară de operă și operetă, poată și o suită de balet. Veți avea posibilitatea de a cunoaște atât lumea muzicii baroce, a clasicii, cât și muzica romantică, modernă și contemporană.

Din 29 septembrie începe Festivalul Internațional „Zilele Muzicale Sătmărene" ediția a 45-a. Timp de patru săptămâni iubitorii de muzică vor se vor bucura de artiști de renume ai muzicii clasice din țară și din spațiul european.

Nici în această stagiune nu am uitat de cei mici, le-am pregătit și lor două povești muzicale: ”Petrică și lupul” de Serghei Prokofiev și ”Muzicanții din Bremen”. La aceste concerte, copii vor avea ocazia să cunoască instrumentele muzicale.

Doritorii mai pot cumpără abonamente pentru noua stagiune, care va include în abonament minim 23 de concerte simfonice și camerale, un concert de Crăciun și unul de Anul Nou. Prețul unui abonament este de 400 RON, iar cel redus pentru pensionari și elevi este de 200 RON. Informaţii suplimentare la casieria instituţiei sau la nr. de telefon: 0786-085-416.

Începând cu această stagiune încercăm să fim mai verzi, astfel în locul pliantelor am ales să oferim publicului flyere cu informații limitate, însă descrierea programului și prezentarea dirijorilor și a soliștilor poate fi accesat prin scanarea codului QR care se va putea găsi pe flyer.

Acest cod QR va redirecționa publicul pe pagina de web a filarmonicii, unde vor putea citi în detaliu toate informațiile despre concert.

ÎN ACEASTĂ STAGIUNE CONCERTELE VOR ÎNCEPE DE LA ORA 19.00!

995 vizite
Distribuie pe