Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Sala Studio a Teatrului de Nord, renovată şi modernizată
Florin Răchitan  - Luni, 25 Octombrie 2010

Directorul artistic şi cel administrativ al Teatrului de Nord, Andrei Mihalache, respectiv Stier Peter, au prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, rezultatele lucrărilor de renovare şi modernizare a Sălii Studio, care au fost realizate în cursul acestei veri.

 

„Atât actorii, cât şi spectatorii meritau condiţii mai umane pentru a savura spectacolele, astfel că am reabilitat cât am putut această clădire veche şi, în acelaşi timp, am eficientizat consumul de energie termică” – a declarat Andrei Mihalache.

 

Prin instalarea unei centrale termice moderne, s-a renunţat la încălzirea de la vechea centrală, aflată în funcţiune din 1956, şi care producea pierderi imense pe reţea. S-au redus, astfel, cheltuielile cu încălzirea, costurile noii centrale urmând să se amortizeze în doi ani.

 

Sala de spectacole a fost renovată şi completată cu un grup social şi o sală de machiaj nou-nouţă. Întreaga investiţie a costat 50.000 RON, din fonduri proprii.

 

Primul spectacol ce se va juca în noua Sală Studio va fi one-man-show-ul lui Radu Botar, „Omul regelui”, în 21 noiembrie.


1383 vizite
Distribuie pe