Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Concert de colinde cu Narcisa Suciu
Florin Răchitan  - Miercuri, 22 Decembrie 2010

Îndrăgita interpretă originară din Maramureş, Narcisa Suciu, a susţinut marţi seara, la Teatrul de Nord, primul ei recital la Satu Mare în cadrul unui concert de colinde ce a încheiat seria manifestărilor culturale din cadrul Christmas Fest 2010 organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.

 

Recitalul vedetei serii a fost precedat de momente artistice deosebite datorate unor interpreţi sătmăreni.

 

Concertul a fost deschis de folkistul Florin Micaş, după care au urcat pe scenă membrii formaţiei „Punctul Următor”, binecunoscuţi şi ei în rândul folkiştilor sătmăreni.

 

O surpriză deosebită a constituit-o prestaţia Grupului Vocal Artemis, care a cântat cele mai cunoscute colinde româneşti, maghiare şi din lumea anglo-saxonă. Mai jos aveţi ocazia să vizionaţi o înregistrare realizată de prietenul nostru Nicu Ferchiu în timpul recitalului Grupului Vocal Artemis.

 

Publicul sătmărean a fost apoi impresionat de naturaleţea cu care Narcisa Suciu a reuşit să-i convingă pe spectatori să cânte împreună cu ea colindele româneşti, după care a primit ropote de aplauze, în încheierea unei seri cu adevărat magice.
1602 vizite
Distribuie pe