Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Lectura, balsam pentru sufletul celor de vârsta a treia
Florin Răchitan  - Marti, 5 Iulie 2011

Sub titlul „Lectura, balsam pentru sufletul celor de vârsta a treia”, Biblioteca Judeţeană a organizat marţi un program inedit prin care se doreşte promovarea ofertei acestei instituţii de cultură pentru cei din generaţia bunicilor.

Directorul bibliotecii, Mircea Ardelean, şi colegele lui s-au întâlnit cu membrii Clubului Pensionarilor „Speranţa” de la Caritas, apoi cu cei ai Clubului Înţelepţilor „Paloma”.

 

La întâlnirea de la restaurantul pus cu generozitate la dispoziţia înţelepţilor, în fiecare săptămână, de patronul Vasile Lup au fost prezenţi şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, Mircea Govor şi Adrian Ştef.

 

Aceştia, împreună cu directorul Mircea Ardelean, şi-au exprimat satisfacţia în legătură cu faptul că au putut să prezinte oferta bibliotecii în faţa pensionarilor chiar în ziua în care Consiliul Judeţean a aprobat redeschiderea sălii de lectură şi modernizarea întregii Biblioteci Judeţene, inclusiv prin instalarea reţelei Biblionet.

 

Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, Mircea Marian, a făcut o comparaţie ironică între generaţia pe care o reprezintă şi care, în general, s-a remarcat toată viaţa prin dragostea pentru lectură şi actuala generaţie tânără care s-a făcut de râs la recentul examen de Bacalaureat.
 


El şi-a îndemnat colegii să-şi menţină interesul pentru lectură şi să-şi sporească înţelepciunea profitând de cele mai noi oferte ale Bibliotecii Judeţene.

1026 vizite
Distribuie pe