Locale Altele
Luni, 3 Octombrie 2022
Luni, 3 Oct 2022
Câştigaţi bilete gratuite la concertul Sistem de la gala de caritate Autonet
SM Online  - Vineri, 16 Decembrie 2011

Societatea Autonet Import, lider în distribuţia de piese auto din România, pune la dispoziţia cititorilor SM Online trei bilete gratuite la Gala „Caritate pentru Mobilitate”, în cadrul căreia va concerta trupa Sistem.

 

În cadrul proiectului de caritate „pARTs”, derulat de societatea Autonet, studenţii Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca au realizat lucrări de artă din piese de schimb, anvelope şi alte materiale specifice industriei automobilistice, ce vor fi vândute la licitaţie, iar cumpărătorii se vor întâlni cu artiştii în timpul Galei “Caritate pentru mobilitate”, ce va avea loc miercuri, 21 decembrie, începând cu ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 

Vedetele care vor cânta la Gală sunt trupele Sistem şi 4Ever. Banii obţinuţi din vânzarea lucrărilor de artă vor fi donaţi pentru achiziţionarea unui număr de 200 de scaune cu rotile şi proteze speciale pentru tineri cu dizabilităţi.

 

Organizatorii de la societatea Autonet Import pun la dispoziţia cititorilor SM Online trei bilete gratuite la această gală. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi la rubrica de comentarii cu nume sau nickname, cu o adresă de e-mail - ce nu va fi făcută publică - şi să răspundeţi la întrebarea: Cine organizează Gala „Caritate pentru mobilitate”?
 

 

Înscrierile se fac până marţi, 20 decembrie, ora 16, iar câştigătorii desemnaţi în urma unei trageri la sorţi vor fi anunţaţi prin e-mail în legătură cu modalitatea în care pot să intre în posesia biletelor gratuite.  

2837 vizite
Distribuie pe