Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Expoziție cu scop caritativ organizat de Autonet
Veronica Hodas  - Marti, 11 Decembrie 2012

Autonet Import, liderul pieţei de import şi distribuţie a pieselor auto din România, este şi a fost mereu preocupat de problemele sociale şi alege să joace rolul de iniţiator în numeroase programe şi proiecte caritabile. Astfel, marți a continuat tradiția desfășurând proiectul sub egida „Caritate pentru mobilitate”.


Pentru că în anii trecuți proiectul p-Arts a fost un succes, s-a ales continuarea proiectului și anul acesta. Însuși numele proiectului exprimă cele două elemente care îl compun, piesele de schimb și arta.


În cadrul proiectului, în urma unei tabere de o săptămână, studenții facultății de sculptură din Cluj Napoca au realizat creații artistice unice utilizând ca materie primă piese de schimb. Sculpturile au fost expuse marți la hypermarketul Real din Satu Mare, iar la vernisaj au participat reprezentanții conducerii societății Autonet și a hypermarketului gazdă.


Operele de artă urmează să fie puse în vânzare, la licitație , la care vor putea participa furnizorii Autonet Import, precum și companii sau firme autohtone, fondurile obținute fiind utilizate în scopuri caritative.


Scopul caritativ al proiectului este acela de a ajuta persoanele cu dizabilități locomotorii care, prin medierea Asociației Caritas, vor beneficia de scaune cu rotile și alte echipamente importante menite să le redea mobilitatea.


Creațiile realizate, pe lângă valoarea lor artistică sunt opere unice, fiind concepute și lucrate de creativii studenți ai facultății de sculptură, fiecare fiind singulară în lume. Licitația se poate face și pe site-ul www.sparepart.ro


Proiectul este inițiat de Autonet Import și Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca.

1821 vizite
Distribuie pe