Locale Altele
Luni, 10 Mai 2021
Luni, 10 Mai 2021
Primarul Dorel Coica i-a premiat pe concurenţii sătmăreni de la X Factor
Florin Răchitan  - Luni, 17 Decembrie 2012

Tinerii sătmăreni Tudor Toduţ şi Suranyi Botond, participanţi la ediţia din acest an a concursului de talente muzicale X Factor de la postul de televiziune Antena 1, au fost premiaţi luni de primarul Dorel Coica „pentru contribuţia adusă la promovarea culturii sătmărene prin arta muzicală”, potrivit formulării de pe diplome. Evenimentul a avut loc în prezenţa viceprimarului Marcela Papici şi a city-managerului Dan Băbuţ.

 

Interpretul Tudor Toduţ şi unul dintre membrii trupei Nord X, Suranyi Botond, au ajuns între primii 15 artişti selectaţi din peste 1.000 de candidaţi din toată ţara, fiind eliminaţi abia la cea de-a IV-a Gală Live, în faza finală a concursului. De-altfel, viceprimarul Marcela Papici a afirmat că indiferent de locurile obţinute la nivel naţional, cei doi tineri se situează pe „locul I şi locul I” la nivel de Satu Mare.
 

 

Profitând de ocazie, primarul Dorel Coica i-a invitat pe Tudor Toduţ şi pe Suranyi Botond să susţină recitaluri proprii în cadrul concertului pe care Primăria îl va organiza de Revelion în Piaţa 25 Octombrie, iar cei doi s-au arătat încântaţi de perspectiva de a le mulţumi sătmărenilor în acest fel pentru susţinerea de care au avut parte în timpul concursului X Factor.

2115 vizite
Distribuie pe