Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
DJ Party, focuri de artificii, mâncare şi băutură gratis de Revelion!
Florin Răchitan  - Joi, 27 Decembrie 2012

Primăria şi Consiliul Judeţean Satu Mare organizează în noaptea dintre ani un Revelion cum n-a mai văzut Sătmarul, dar care, potrivit declaraţiilor şefilor celor două instituţii, va fi ceva obişnuit şi în anii următori.
 

 

Organizatorii principali, adică preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, respectiv Mircea Govor, precum şi primarul şi viceprimarii municipiului Satu Mare, Dorel Coica, respectiv Marcela Papici şi Radu Roca, au prezentat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, detalii despre programul de Revelion.

 

Capetele de afiş ale programului artistic ce se va derula pe scena amplasată în Piaţa 25 Octombrie între orele 10.00 – 01.00 vor fi DJ Naguale şi invitaţii speciali Saya, Kaira, Alex Mica, Mr. Saxobeat şi Dony, vedete binecunoscute mai ales tineretului, dar organizatorii pregătesc surprize plăcute pentru sătmărenii de toate vârstele care vor fi prezenţi în noaptea de Revelion în Centrul Nou.

 

Astfel, Primăria şi Consiliul Judeţean vor împărţi în aceste zile nu mai puţin de 5.000 de vouchere în valoare de câte 10 lei fiecare tuturor sătmărenilor care le vor putea ridica gratuit de la intrările în instituţiile respective, dar şi în Piaţa 25 Octombrie în noaptea de pomină.
 

 

Un voucher poate fi preschimbat în porţii de mici sau cârnaţi şi un pahar de vin fiert, iar deţinătorii lor pot să participe şi la o tombolă la care vor putea câştiga nu mai puţin de 200 de sticle de şampanie şi 11 televizoare de ultimă generaţie.

 

Întregul spectacol se va încheia cu un foc de artificii, care, potrivit promisiunilor edililor, va fi mai spectaculos decât orice s-a văzut până acum la Satu Mare, la orice zi a oraşului sau alte sărbători.

 

„Precizăm că 2013 nu va fi an electoral, aşa că nu avem nici un interes politic în organizarea acestei acţiuni, vrem pur şi simplu să oferim o noapte de Revelion de neuitat sătmărenilor, după modelul oraşelor occidentale, în care lumea petrece în stradă în întâmpinarea noului an” – a declarat primarul Dorel Coica.
3380 vizite
Distribuie pe