Locale Altele
Vineri, 7 Octombrie 2022
Vin, 7 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expo Sănătate la Satu Mare
Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea  - Vineri, 18 Ianuarie 2013

Expo SĂNĂTATE este un eveniment de promovare a educației pentru sănătate în rândul populației. Acțiunea va avea loc în sala de ședințe a Casei de Asigurări de Sănătate, bd-ul Lucian Blaga nr. 64, în perioada 20-26 ianuarie, Duminică și Sâmbătă de la ora 16:00  și de Luni până Vineri de la ora 18:00. Intrarea este gratuită.

Deschiderea evenimentului va fi Duminică, 20 ianuarie, ora 16:30.

În cadrul Expo SĂNĂTATE se vor oferi servicii gratuite de evaluare a stării de sănătate.
 
Printre acestea amintim măsurarea tensiunii arteriale, procentul de grăsime din organism, glicemie (în limita stocului) pentru cei amenințați de diabet, testul de fitness Harvard și testul computerizat de vârstă a sănătății.

De asemenea, în cadrul evenimentului se vor oferi gratuit servicii precum: masaj antistress, demonstrații de hidroterapie, degustare de preparate vegetariene și consiliere medicală.

În fiecare seară un medic specialist din Germania, dr. Horst Mueller, va susține conferințe de sănătate pe teme precum:

De ce ne îmbolnăvim, Ce este boala, Care este rolul genelor în apariția bolii, Care este rolul emoțiilor în apariția bolii,
Cum putem găsi o cale spre sănătate?

Proiectul este susținut de voluntari medicali (asistenți medicali și doctori) și voluntari și non-medicali din cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Expo SĂNĂTATE are ca scop educarea populației pentru descoperirea factorilor care duc la menținerea sănătății și motivarea pentru alegerea unui stil de viață sănătos.

Cele mai întâlnite boli ale românilor sunt hipertensiunea, diabetul, obezitatea, acestea combinându-se cu stresul și viciile și adicțiile larg răspândite.

 

1621 vizite
Distribuie pe