Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Servicii medicale de calitate în Austria, prin GeniusMed Services
GeniusMed Services  - Luni, 8 Octombrie 2012

V-ați întrebat vreodată cât valorează sănătatea dumneavoastră? La fel ca noi, mulți alții și-au pus la rândul lor această întrebare și au ajuns la concluzia că sănătatea este neprețuită! De ce? Pentru că dacă boala pune stăpânire pe noi, nu există monedă cu care să ne cumpărăm din nou sănătatea.

 

În cazul în care ne îmbolnăvim, cea mai grea hotărâre este alegerea medicului potrivit. De obicei ne bazăm pe ajutorul prietenilor sau lăsăm totul la voia întâmplării, la care spital sau la care medic să apelăm.

 

GeniusMed Services s-a născut din dorința de a pune la dispoziția clienților ei servicii competente de intermediere medicală în Austria  pentru tratamente medicale la cele mai înalte standarde.

 

Succesul unei operații depinde în mare măsură de rutina personalului medical, de aplicarea celor mai recente descoperiri științifice și a celor mai moderne metode, dar și de experiența medicului care operează.

 

Cu sediul în Austria, GeniusMed Services cooperează strâns cu renumite clinici private și vă intermediază printr-un management competent accesul la:

 

- medici specialiști cu experiență și competență de renume european și mondial;

- cele mai recente tehnologii și proceduri medicale; 

- confortul clinicilor private;

- asistență pe toată durata tratamentului;

- traducători calificați;

- răspuns și obținerea unei programări în cel mai scurt timp;

- asistență la organizarea transportului, cazării.

 

Pentru informații detaliate nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon: 0040 753 540 264; 0043 676 966 36 93 sau să ne trimiteți e-mail la adresa: office@geniusmed.eu

3045 vizite
Distribuie pe