Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Gelato și cafea italiană Vergnano, zilnic la Bianco Milano
Bianco Milano  - Vineri, 12 Iulie 2013

Atunci când vine vorba despre desertul perfect, textura fină și aromele intense îmbinate într-o porție de gelato sunt tot ce ne trebuie pentru a ne bucura de o pauză plină de savoare alături de cei dragi.

 

 

Cu toate acestea, ne-am tot întrebat ce lipsește pentru ca răsfățul să fie complet, iar răspunsul a venit, plin de savoare, în fiecare ceașcă de cafea pe care o pregătim la Bianco Milano.

 

Preparată din boabele atent alese ale cafelei Vergnano, fiecare picătură evidențiază o combinație superioară, unică, a celor mai bune soiuri din lume.

 

Totuși, pentru că povestea unei cafele perfecte pornește de la boabele folosite pentru a o prepara, însă este desăvârșită de măiestria celui care o pregătește, campionul național la Latte Art și Coffee Tasting, Marius Nica, ne-a împărtășit, în cadrul training-urilor pe care le-a susținut la noi, de la secretele fiecărui pas al procesului de preparare, până la detaliile din spatele unui espresso sau al unui cappucinno desăvârșit.


 

Cu o istorie îndelungată și prestigioasă, cafeaua Vergnano aduce la un loc, sub bagheta unuia dintre cei mai cunoscuți producători de cafea din Italia, cafele selecționate din nouă țări diferite, fiecare origine fiind caramelizată separat și prăjită individual până la obținerea echilibrului perfect, pentru a accentua exact atât cât este nevoie aroma completă și calitatea fiecărei boabe.

 

Un gust fin, echilibrat și uniform, desăvârșit de secretele rețetelor autentice, numai bun de savurat în compania unei porții răcoritoare de gelato, pentru o inconfundabilă experiență italiană, pe care îl găsim în fiecare zi pe Corso, la Bianco Milano.

5158 vizite
Distribuie pe