Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Cinci tendinţe în moda masculină, detestate de femei
Evenimentul Zilei  - Sambata, 6 Septembrie 2008
Femeile şi moda sunt atât de bune prietene, încât rareori li se mai poate interpune cineva. Şi cum bărbaţii au început să fie, pe lângă critici de modă, mai ales feminină, mari iubitori ei înşişi ai accesoriilor şi hainelor trendy, de ce nu ar avea la rândul lor critici?

1. Rucsacul şi costumul negru de stofă

Nu trebuie să fii o somitate în materie de modă ca să îţi dai seama că nu pot merge mână în mână. Atunci, de ce le vedem tot mai des prin metrou, prin sedii de firmă şi chiar la evenimente cu un anumit iz de mondenitate?

O geantă pe post de accesoriu masculin nu este o noutate, dar să te îmbraci ca şi cum ai fi nevoit să ajungi la birou escaladând pereţii clădirii...nu se face.

2. Părul pieptănat într-o parte
Acest stil de a purta părul este chiar necesar la bărbaţii cu o vârstă "respectabilă", dar să adopţi în plină tinereţe stilul Donald Trump este o idee total greşită.

Apariţia calviţiei nu este întotdeauna o scuză plauzibilă pentru o astfel de pieptănătură.

3. Cravatele ciudate

A fost o perioadă în care cravatele "trăznite" erau un "must have" în garderoba fiecărui bărbat, deoarece se considera că este singura modalitate prin care se poate înveseli atmosfera unui birou sumbru.

Dar anii "90 au trecut şi, odată cu ei, şi această tendinţă în modă. Acum pata de culoare de pe cravată este cravata însăşi. Aceste accesorii vestimentare sunt permise în toată paleta de culori. Aşa că lăsaţi-i pe Bugs Bunny şi Duffy Duck să stea la locul lor, în desenele animate, nu să poposească pe pieptul vostru!

4. Hainele mulate

Dacă fetele sunt încurajate să poarte haine cât mai mulate, atâta timp cât nu dezvăluie colăceii şi trei rânduri de burtă, bărbaţii care poartă haine cu două numere mai mici sunt de-a dreptul dizgraţioşi.

Macho au fost de când ne amintim, dar să încerci să pozezi în ceva ce nu poţi fi pentru că nu ţi-a dat Dumnezeu, e jalnic.

Dacă un "tip" combină tricoul mărimea S, când de fapt ar trebui să fie XL, cu mersul unui cocoş, obţine o imagine vrednică de milă.

5. Părul de pe faţă tuns şmechereşte

Nu este o crimă, dar să laşi părul de pe faţă nebărbierit cu zilele, iar când o faci să consideri că este o mare favoare pe care i-o acorzi partenerei, e o mare greşeală.

Aceasta nu denotă decât o mare neglijenţă, iar intenţia de a fi "cool" se prăbuşeşte înainte de a fi construită.

Cele cinci minusuri ale ţinutei unui bărbat, prezentate mai sus, nu sunt singurele; cu siguranţă ele se pot înmulţi cel puţin cu zece.

5040 vizite
Distribuie pe