Locale Altele
Vineri, 2 Iunie 2023
Vin, 2 Iun 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
O sătmăreancă a câștigat concursul de coafuri extravagante din Cluj
Pagina de Lifestyle  - Duminica, 6 Martie 2016

Cei mai buni hair stylişti din Transilvania s-au întrecut weekendul acesta la un concurs de coafuri extravagante desfășurat la Cluj, informează Pagina de Lifestyle.

Competiţia a avut loc în cadrul evenimentului Beauty Forum şi sute de pasionaţi de frumos au putut admira minunatele creaţii ale stiliştilor.

Zeci de hair stylişti s-au înscris în acest an la competiţia de coafuri extravagante, organizat în cadrul Beauty Forum.  Aceştia şi-au pus creativitatea la contribuţie şi au prezentat adevărate opere de artă în faţa juriului. În timp ce unii au jonglat cu rozul quartz şi albastrul serenity, culorile anului, alţii şi-au demonstrat măiestria în arta împletiturilor.

Juriul, în frunte cu Adriana Popescu, renumită pentru coafurile extravagante pe care le realizează, a decis în final câştigătorul. Astfel, marele trofeu a ajuns la Bettina Szeri, o tânără coafeză din Satu Mare. Ea a realizat una dintre cele mai spectaculoase coafuri din concurs.

Bettina a convins juriul că merită primul loc în concurs.  ”Ea a fost singura care a învăţat din lucrările mele, a reuşit să prindă aceste tehnici şi ceea ce a făcut în concurs a demonstrat încă odată cât este de talentată” - a declarat Adriana Popescu, preşedintele juriului.

După concursul de coafuri extravagante  a urmat şi o demonstraţie cu aceeaşi tematică.  Adriana Popescu a oferit un adevărat spectacol cu o coafură realizată din mai multe stiluri de împletituri, cu ajutorul a cinci metri de păr, extensii.

5437 vizite
Distribuie pe