Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Femeile grase sunt mai bune la pat
Evenimentul Zilei  - Sambata, 5 Septembrie 2009
Femeile care au câteva kilograme în plus nu mai sunt de mult timp ocolite de bărbaţi. Mai multe sondaje realizate de câteva site-uri americane de socializare relevă că peste 54% dintre bărbaţii care au răspuns întrebărilor consideră că femeile cu forme rubensiene sunt amante mai bune.

În perioada iulie-august, site-urile date.com, matchmaker.com şi amor.com au realizat sondaje în care au cerut utilizatorilor să exprime ce cred despre eventualitatea unei relaţii amoroase cu o femeie grasă.

La sondaje au participat mii de bărbaţi şi mai mult de jumătate dintre repondenţi (85%) a bifat în dreptul afirmaţiei " Câteva kilograme în plus nu mă deranjează", în timp ce 80% dintre ei au declarat că femeile supraponderale sunt mai puţin rele decât cele slabe.

Un alt fel de frumos


Dovadă că gentlemenii nu sunt o specie pe cale de dispariţie sunt cele 70 de de procente ale bărbaţilor care au spus că pentru ei nu contează "ambalajul", aspectul fizic, ci importantă este frumuseţea interioară.

Cu toate acestea, 90% dintre femei sunt de părere că bărbaţii nu sunt atraşi de supraponderale, acestea găsindu-şi un partener de viaţă cu mare dificultate. Nici pentru ele, însă, frumuseţea nu este definitorie, 74% declarând că preferă un bărbat cerebral, sigur pe el şi descurcăreţ.

"Rezultatele acestui sondaj evidenţiază cât de mare este discrepanţa dintre ce preferă bărbaţii şi ce cred femeile cu privire la dorinţele acestora", spune Shira Zwebner, consilier al celor trei site-uri care au realizat sondajul. "Din nefericire", adaugă aceasta, " aceste idei preconcepute cu care se confruntă cele două sexe sunt extrem de răspândite în zilele noastre, iar rezultatul lor este acela că multe posibilităţi de a se stabili relaţii sunt ratate".
Tags: femei  grase  sex  
13000 vizite
Distribuie pe