Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Modă pentru vremuri grele
Evenimentul Zilei  - Joi, 2 Octombrie 2008
În aceste vremuri grele, îmbrăcaţi-vă singure!“, proclamă excentrica Vivienne Westood, care şi-a prezentat colecţia de primăvară-vară 2009 la Săptămâna Modei de la Paris, ultimul eveniment al toamnei din circuitul marilor festivaluri de modă.

Pentru majoritatea celor care lucrează în industrie, această idee ar putea fi înspăimântătoare, însă creatoarea britanică n-a respectat niciodată regulile şi le sfătuieşte pe femei să-şi confecţioneze singure hainele, inspirându-se din cea mai nouă colecţie a sa.

Sub sloganul „Do It Yourself“ (Fă-o singură - n.r.), ţinutele propuse de Vivienne Westood pot fi realizate de orice femeie fără posibilităţi financiare, de la bluze confecţionate din bucăţi de material înnodate între ele, la rochii făcute din lenjerie de pat prinsă cu ace de siguranţă.

Prezentarea Christian Dior, una dintre mărcile preferate ale primeidoamne a Franţei, Carla Bruni, a propus pentru primăvară/vară 2009 ţinute diafane, rochii foarte scurte sau foarte lungi, culori strălucitoare sau jachete din piele de piton.
Tags: moda  vivienne westwood  paris  
2502 vizite
Distribuie pe