Locale Altele
Joi, 21 Septembrie 2023
Joi, 21 Sept 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Surorile Ciocan – frumuseţile judeţului
Florin Răchitan  - Joi, 23 Septembrie 2010

Una a câştigat titlul de Miss la Ziua Oraşului Negreşti-Oaş, anul trecut, cealaltă la Satu Mare, în acest an. Sunt surori şi ambele sunt eleve la Liceul de Artă „Aurel Popp” din Satu Mare. Ele sunt Anamaria şi Muguriţa Ciocan, două frumuseţi cu care se mândreşte toată Ţara Oaşului şi au cam dominat toate concursurile de profil din judeţ în ultimii doi ani.
 

 

Se pare că au moştenit frumuseţea de la mama lor şi se bucură din plin de această calitate acum, în floarea tinereţii.


 

Muguriţa Ciocan e sora mai mică, dar mai curajoasă. Abia intrase în adolescenţă, când a câştigat deja, anul trecut, concursul de frumuseţe organizat cu ocazia Zilei Oraşului la Negreşti-Oaş.
 


Apoi, iarna trecută, a reuşit să-şi convingă sora mai mare să se înscrie împreună la concursul Miss Crăciuniţa. Bineînţeles că cele două surori au ieşit pe primele două locuri ;) Acum, Muguriţa este elevă în clasa a X-a la Arte Plastice şi vrea facă o carieră în domeniul designului vestimentar.

 

Anamaria Ciocan a început să participe la concursurile de frumuseţe la îndemnul surorii ei mai mici. Şi bine a făcut! La începutul verii a câştigat concursul de Miss la Ziua Oraşului Satu Mare. Este elevă în clasa a XII-a la profilul Arhitectură şi doreşte să-şi continue studiile la o facultate cu această specializare.
 

Atenţie! Fetele sunt „libere” şi adoră să se distreze în cluburi la sfârşit de săptămână. Iar pentru final, o întrebare de baraj: al cui e fluturaşul?


 

Mulţumim prietenului nostru Cipri Jula pentru această superbă galerie foto realizată în exclusivitate pentru SM Online, precum şi managementului Centrului Cultural Poesis pentru locaţia deosebită pe care ne-au pus-o la dispoziţie.

18872 vizite
Distribuie pe