Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Oro-Vivo, brand-ul ce uneşte destine
Florin Răchitan  - Marti, 28 Septembrie 2010

În prima zi în care Sebastian s-a angajat la Draxlmaier, la capătul liniei de asamblare a pieselor a zărit frumuseţea de fată la care a visat toată viaţa, fără să-şi dea seama. „E şefa” – i-au şoptit colegii, îndemnându-l să-şi vadă de treabă. A doua zi a cerut-o de nevastă.


 

Răspunsul a fost cel la care se aşteptau toţi amicii lui Sebastian, care au avut ce râde la berile consumate după acest episod. Sebastian însă nu e flăcăul care să se lase descurajat de primul refuz. „După o vreme, mă vei cere tu de soţ” – i-a spus Oanei, care abia se abţinea din râs.

 

Apoi au trecut multe piese pe linia de asamblare de la Draxlmaier, iar într-o bună zi, după ce s-au cunoscut mai bine, Oana i-a reamintit lui Sebastian de gestul nebun din primele zile şi l-a cerut în căsătorie.

 

Fluturi în stomac, ceaţă roz, tot tacâmul, dar pentru a oficializa cum se cuvine această iubire era nevoie de cele mai simple şi mai sublime simboluri: verighetele.


 

S-au interesat pe la prieteni, au văzut zeci de inele de toate felurile, au căutat pe la bijutierii din Baia Mare şi tot nu au găsit ceva care să le placă, ceva care să exprime profunzimea sentimentelor lor.

 

Nu şi-au dat seama că ceea ce căutau era la câţiva paşi de ei, în propriul lor oraş. Apoi au intrat într-un magazin Oro-Vivo şi… verighetele lor îi aşteptau numai pe ei, într-o vitrină în care străluceau alături de alte sute de modele din colecţia Roza Oro.
 


„Erau realizate cu multă măiestrie dintr-o combinaţie de aur alb şi galben şi am ştiut din prima clipă că acestea sunt verighetele pe care vrem să le purtăm pe degete toată viaţa” – spune Oana, care abia îşi stăpâneşte lacrimile de emoţie amintindu-şi de momentul în care şi-au zâmbit la vederea acestor opere de artă.

 

La fel de emoţionaţi au fost amândoi când au comandat inscripţia de pe metalul nobil: „Te voi iubi la nesfârşit” – acesta este mesajul de care îşi vor aminti de fiecare dată când îşi vor privi verighetele.


 

Chiar în orele în care acest articol apare pe site, Sebastian e în drum spre Portugalia, unde va lucra timp de o jumătate de an pentru a aduna banii necesari pentru a-şi realiza următorul vis: nunta. La fel cum fac mulţi alţi sătmăreni ce îşi păstrează speranţa într-o viaţă care cere sacrificii pentru scopul suprem: dragostea.

8711 vizite
Distribuie pe