Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Vele de umbrire, unice în România
SM Online  - Marti, 7 Iunie 2011

Nimic nu e mai plăcut în plină caniculă decât găsirea unui adăpost răcoros, ferit de razele pârjolitoare ale soarelui. Cel mai bine ştiu asta locuitorii ţărilor sudice, care de-a lungul timpului au găsit soluţii ingenioase şi eficiente pentru a se proteja de efectele iritante ale soarelui de amiază.
 


Acum, soluţia lor este disponibilă şi la Satu Mare, adusă de o firmă cu muncitori cu experienţă în Portugalia, care instalează la comandă vele de umbrire cum n-a mai văzut România.

 

Modele deosebite, vele solare în diferite culori şi dimensiuni, ce se montează printr-o tehnica avansată, la preţuri accesibile tuturor.


 

Sunt mai ieftine şi mai decorative decât acoperişurile asamblate din ardezie ori copertinele din material plastic, pot fi personalizate în funcţie de gradul de expunere la soare şi de preferinţele clienţilor.
 

 

Velele de umbrire pot fi folosite pentru a proteja de razele soarelui parcările, garajele, locurile de odihnă, terasele, piscinele sau locurile de joacă ale copiilor. Neavând picioare de susţinere, se economiseşte spaţiu sub vela de umbrire. Aceasta are rezistenţă maximă la grindină, furtună sau precipitaţii intense, iar constructorii asigură garanţie pentru lucrări.
 

 

Vela de umbrire oferă protecţie UVA si UVB de 80% şi umbră densă sau mai puţin densă în funcţie de nuanţa materialului folosit.


 

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la numărul de telefon 0740 – 854.325 – persoană de contact Vaida Zsolt sau prin e-mail de la adresa sunfilter@ymail.com

14074 vizite
Distribuie pe
Ioan Bic
Asi dori sa instalez un sistem de umbrire in gradina la dimensiunea 5x5m
Imi puteti trimite o oferta?
2019-05-14 23:25:21